Bestemming onbekend

Gepubliceerd op 27 maart 2024 om 08:00

Ik kreeg het idee om te gaan bloggen en vrijwel direct denk ik: is bloggen anno 2024 nog wel een ding? Mijn man is direct enthousiast: bloggen is het nieuwe vinyl! zegt hij.
Maar.. waarover ga ik bloggen dan?

Over mijzelf. Over wat mij bezig houdt en hoe ik elke week weer probeer het beste eruit te halen. Dat puur als ervaringsdeskundige van het leven. Waarom? Omdat ik voel dat ik dit moet doen. En dat gevoel zal de rode draad worden van mijn wekelijkse blogposts.

Ik heb een droom en dat is boeken en verhalen schrijven zodat deze hun weg vinden naar lezers. Nu zou het super tof zijn op het moment dat dit lukt en ik mijn gewenste boek in handen heb. Dan kan ik over mijn 'succesverhaal' vertellen en pas achteraf delen welke twijfels en onzekerheden ik had op mijn weg ernaartoe. Maar dat gaan we niet doen. Ik neem jullie nu al mee. Want twijfels en onzekerheden heb ik maar zat. Kan ik overdag nog laaiend enthousiast zijn over een idee, diezelfde avond kan dit compleet omslaan en voelt het niet de moeite waard.

Ook nu want wie zit er eigenlijk op mij te wachten? Kan ik dit wel? En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maarrr.. ik ga door! Ik geloof in mijn droom en ik heb het gevoel dat ik op het goede pad zit. En juist dat gevoel heb ik mij voorgenomen vaker te volgen. Dus daar gaan we..

De route wordt berekend
Bestemming: onbekend

Reactie plaatsen

Reacties

Ilona
7 maanden geleden

Natuurlijk willen we dit anno 2024 nog!
Ik vind het heel leuk om te lezen welke 'reis' je maakt en gaat afleggen. Je bent voor mij echt een inspiratiebron. Ik kijk nu al uit naar je volgende blog. I love it!

P.s. Ik ben mega trots op jou!♡