Aftellen

Gepubliceerd op 18 augustus 2024 om 09:33

We tellen af! Nog zeven dagen en dan staat mijn novelle online. Over zeven dag ben ik officieel gepubliceerd auteur en gaat een grote droom in vervulling. Een droom die ik ondanks de chaos van het afgelopen jaar niet ben gestopt na te jagen. Neee ik wilde het alleen nog maar liever! Dit is wat ik wil. Dit is wat ik blijf doen.

Tegelijkertijd vind ik het doodeng. Mijn manier van verhalen vertellen wordt openbaar voor iedereen die het wil lezen. Daar horen meningen bij. Daar horen beoordelingen bij en die gevreesde sterren. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Toen ik serieus begon te schrijven, ben ik mij gaan verdiepen in de bookstagram/booktok wereld. In het begin vond ik het overweldigend. Zóveel boekliefhebbers, het is een waar paradijs voor iedereen die van lezen houdt. Maar als auteur vind ik het ook wel heel spannend, want deze recensies zijn serious business. 🫣

Over een weekje is het mijn beurt en dan zal ik niet alleen vragen of jij, dearest gentle reader, mijn verhaal wil lezen, maar ook of je wilt laten weten wat je ervan vindt. Het is een leerproces en elk verhaal erna zal daardoor beter worden. Dus hoe eng ook, deel die mening maarr... please be gentle 😉.

Na de release van Ik blauw van jou ga ik verder met mijn nieuwe verhalen en een cursus over personages. Inmiddels kan ik ook melden dat mijn manuscript van mijn roman bij alle drie de uitgevers is afgewezen. Het is jammer, maar nu kan ik het verhaal wel loslaten en doorgaan met mijn nieuwe plannen. Want ideeën zijn er gelukkig volop! 

Oplettende meelezers zien mogelijk dat ik een weekblog heb overgeslagen. Het zat er vorige week niet in helaas. Ik heb het meerdere keren geprobeerd, maar ik voelde het niet.

Maar het ging toch juist goed? Ja en nee. Het gaat steeds beter en daarmee bedoel ik dat ik stukje bij beetje mijn kracht en visie terug voel komen. Tegelijkertijd ben ik nog steeds onwaarschijnlijk moe en vatbaar voor schommelingen. Het einde van de vakantie was dan ook niet het fijnste moment.

Maar ik spreek jullie volgendr week weer op de release day! Zondag 25 augustus 💙

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.